Arti Sen Design

Airtel, Office, Singapore

Airtel

Set in a skyscraper with views across the business district, natural light filtering through full height windows was maximised into the open plan-reception, workstation and utility area and through glazing of the managerial cabins and conference room planned within a square footprint. 

Red signage, wallpaper, fabric (the brand colour) beige carpeting and wood finish laminated countertops created a warm contemporary ambience. The custom designed curved film across the cabin glazing broke the rigidity of the plan acting as an interesting bespoke design element.

Airtel

Set in a skyscraper with views across the business district, natural light filtering through full height windows was maximised into the open plan-reception, workstation and utility area and through glazing of the managerial cabins and conference room planned within a square footprint. 

Red signage, wallpaper, fabric (the brand colour) beige carpeting and wood finish laminated countertops created a warm contemporary ambience. The custom designed curved film across the cabin glazing broke the rigidity of the plan acting as an interesting bespoke design element.

Get in touch